PoojaProducts

VASIYA VARAHI STHOTHIRAM IN TAMIL
அஸ்வாரூடே ரக்தவர்ணே ஸ்மிதா ஸௌம்ய முகாம்புஜே ராஜ்ய ஸ்த்ரீ ஸர்வ ஜந்தூனாம் வசீகரண நாயிகே வசீகரண கார்யார்த்த புரா தேவேன நிர்மிதம் தஸ்மத் வஸ்ய வாராஹி ஸர்வான்மே வசமானவ யதா ராஜ மஹாக்ஞம் வசதரம் தனம் மஹா வசு மஹ்யம் ததாதி...
VASIYA VARAHI STHOTHIRAM IN TAMIL
அஸ்வாரூடே ரக்தவர்ணே ஸ்மிதா ஸௌம்ய முகாம்புஜே ராஜ்ய ஸ்த்ரீ ஸர்வ ஜந்தூனாம் வசீகரண நாயிகே வசீகரண கார்யார்த்த புரா தேவேன நிர்மிதம் தஸ்மத் வஸ்ய வாராஹி ஸர்வான்மே வசமானவ யதா ராஜ மஹாக்ஞம் வசதரம் தனம் மஹா வசு மஹ்யம் ததாதி...

IMAGES OF 32 GANAPATHI
To see the Names and Nakshatra of Ganapati Click below : https://www.poojaproducts.com/blogs/news/forms-of-32-ganapthi
IMAGES OF 32 GANAPATHI
To see the Names and Nakshatra of Ganapati Click below : https://www.poojaproducts.com/blogs/news/forms-of-32-ganapthi

Forms of 32 Ganapthi
Sl no. Ganapathi Primordial Element 1. Bala Ganapati Earth (Prithvi) 2. Taruna Ganapati Air (Vayu) 3. Bhakta Ganapati Water (Jala) 4. Vira Ganapati Fire (Agni –...
Forms of 32 Ganapthi
Sl no. Ganapathi Primordial Element 1. Bala Ganapati Earth (Prithvi) 2. Taruna Ganapati Air (Vayu) 3. Bhakta Ganapati Water (Jala) 4. Vira Ganapati Fire (Agni –...

VASYA VARAHI STOTRAM IN ENGLISH
ASWAROODE, RAKTHAVARNE , SMITHA SOUMYA MUKHAMBUJE,RAJYASTHREE SARVA JANTHOONAAM VASEEKARANA NAYIKE. 1VASEEKARANA KARYARHTAA PURAA DEVENA NIRMITHAM,THASMAD VASYA VAARAHI SARVANME VASA MAANAVA. 2YADHAA RAJA MAHAJNAM , VASATHRAM, DHANAM, MAHA VASU,MAHYAM DADHAATHI VAARAHI...
VASYA VARAHI STOTRAM IN ENGLISH
ASWAROODE, RAKTHAVARNE , SMITHA SOUMYA MUKHAMBUJE,RAJYASTHREE SARVA JANTHOONAAM VASEEKARANA NAYIKE. 1VASEEKARANA KARYARHTAA PURAA DEVENA NIRMITHAM,THASMAD VASYA VAARAHI SARVANME VASA MAANAVA. 2YADHAA RAJA MAHAJNAM , VASATHRAM, DHANAM, MAHA VASU,MAHYAM DADHAATHI VAARAHI...

Narasimha Mantras & Stotras in Tamil
ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ விமோசன ஸ்தோத்திரம் தேவதாகார்ய ஸத்யர்த்தம் ஸபாஸ்தம்பம் ஸமுத்பம் ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹம் மாஹாவீரம் நமாமி ருணமுக்தயே. லக்ஷ்ம்யாலிங்கித வாமாங்கம் பக்தாநாம் வரதாயகம் ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹம் மாஹாவீரம் நமாமி ருணமுக்தயே. ஆந்த்ரமாலாதரம் சங்க சக்ராப்ஜாயுத தாரிணம் ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹம் மாஹாவீரம்...
Narasimha Mantras & Stotras in Tamil
ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹ விமோசன ஸ்தோத்திரம் தேவதாகார்ய ஸத்யர்த்தம் ஸபாஸ்தம்பம் ஸமுத்பம் ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹம் மாஹாவீரம் நமாமி ருணமுக்தயே. லக்ஷ்ம்யாலிங்கித வாமாங்கம் பக்தாநாம் வரதாயகம் ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹம் மாஹாவீரம் நமாமி ருணமுக்தயே. ஆந்த்ரமாலாதரம் சங்க சக்ராப்ஜாயுத தாரிணம் ஸ்ரீ ந்ருஸிம்ஹம் மாஹாவீரம்...
